Resolved Major glitches 5/2/16

Discussion in 'Patches & Downtime' started by Murderapolis, May 2, 2016.

  1. Murderapolis

    Murderapolis Player

    Joined:
    Apr 12, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hey there guys, having the same problem again after the update. Unable to mount any dinos or access any storage bins. Last time a server restart seemed to do the trick right away!
     
  2. octagami

    octagami The 8nigma
    Staff Member Voidwalker 5 Year Badge

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    11,963
    Likes Received:
    6,402
    Restarting now. Let me know if it doesn't resolve the issue.
     
  3. Murderapolis

    Murderapolis Player

    Joined:
    Apr 12, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks Octagami!
     
  4. LucentWolf

    LucentWolf Player
    2 Year Badge Aetherseeker

    Joined:
    Apr 24, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Hi there i'm on the older Ark server and have been getting this problem the past few days, I keep verifying game cache and it always says it needs to fix 3 files but never fixes them. Does this have anything to do with my problem?
     
  5. Khri3n

    Khri3n Player

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    The server is still having a problem, and i believe needs to be updated. Can someone please update and restart the server
     
  6. octagami

    octagami The 8nigma
    Staff Member Voidwalker 5 Year Badge

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    11,963
    Likes Received:
    6,402
    Restart is inc.
     
  7. Khri3n

    Khri3n Player

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thank you!
     
  8. LucentWolf

    LucentWolf Player
    2 Year Badge Aetherseeker

    Joined:
    Apr 24, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I just tried and i'm still getting the same issue :(

    EDIT: nvm i just got it working!
     
    #8 LucentWolf, May 6, 2016
    Last edited: May 6, 2016